Investerarbrev Augusti – Trevlig sommar!

Publicerat 2024-08-01

Kära investerare och vänner av Gasporox,
Vi hoppas att ni har haft en fantastisk sommar hittills. Här på Gasporox har vi haft en intensiv och framgångsrik vår med hög aktivitet, och vi är glada att kunna dela med oss av de senaste framstegen och nyheterna från vår verksamhet.
Under våren har vi lanserat två nya produkter, VialArch™ H2O och GPX1500 Vial H2O och levererat produkter både till befintliga och nya kunder. Särskilt vår produkt VialArch™ har fått ett väldigt varmt mottagande av marknaden, vilket vi är mycket stolta över.
Vi ser nu fram emot en spännande höst med flera intressanta projekt. Vi kommer att utveckla en större version av VialArch™ för större läkemedelsflaskor, vilket kommer att hjälpa oss att möta ytterligare marknadsbehov samt öppna upp för dryckesmarknaden. Dessutom startar vi ett EU-projekt, HIGHLIGHT, för inspektion av läkemedelstabletter. Detta projekt kommer ytterligare stärka vår position på marknaden och bidra till en ännu effektivare kvalitetskontroll inom läkemedelsindustrin.
Hösten kommer även att inkludera flera mässor, kundbesök och installationer, vilket ger oss möjlighet att visa upp våra senaste innovationer och knyta värdefulla kontakter inom industrin.
Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Tillsammans skapar vi Gasporox och bidrar till en effektivare produktion av läkemedel och livsmedel. Vi ser fram emot en fortsatt framgångsrik resa tillsammans med er.

Med vänliga hälsningar,
Märta Lewander Xu, VD


Unika egenskaper hos Gasporox produkter
Vi är stolta över att kunna erbjuda marknaden produkter som inte bara uppfyller höga kvalitetsstandarder, utan också tillför betydande värden till våra användare. Särskilt är det automatiserade tester som är extremt värdefullt för våra kunder. Vår snabba och robusta teknik som är oförstörande och fri från engångsartiklar möjliggör just automatiserade tester, vilket leder till 100% kvalitetskontroll och säkerställer att alla produkter som lämnar produktionslinjen uppfyller de högsta standarderna.
 Här är några av de främsta fördelarna med Gasporox produkter:

  • Snabbhet: Våra produkter erbjuder snabba tester, vilket sparar värdefull tid och ökar effektiviteten för våra användare.
  • Icke-förstörande tester: Genom att använda icke-förstörande testmetoder kan våra produkter analysera sina förpackningar utan att förstöra dem .
  • Pålitlighet: Gasporox produkter är synonymt med pålitlig prestanda och ger våra användare förtroende och trygghet i sina mätresultat.
  • Engångsartikelfri: Vi har eliminerat behovet av engångsartiklar, vilket inte bara minskar kostnaderna utan också bidrar till en mer hållbar och miljövänlig lösning för våra kunder.