Investerarbrev Juni – Lansering av nya produkter på gång

Publicerat 2024-06-03

Kära investerare och vänner av Gasporox,

Sommaren är här och med den kommer spännande nyheter från oss! Vi har fullt upp inför den stora mässan ACHEMA som äger rum om två veckor. Under mässan kommer vi att lansera vår nya produkt, VialArch™ H2O.

Vår oförstörande kvalitetskontroll av förpackningar har fått ett starkt fäste på marknaden, särskilt inom läkemedelsindustrin. Genom kunddrivna projekt utökar vi ständigt vår produktportfölj och vårt erbjudande. VialArch™ är vår sensormodul för 100-procentig inspektion av vialer, vilken kan integreras i inspektionsmaskiner eller som retrofit på befintliga produktionslinjer. Med vår snart lanserade produkt VialArch™ H2O kan vi erbjuda kunderna tryckmätning i deras vialer och läkemedelsflaskor, något som efterfrågats och som vi redan levererat till en pilotkund.

ACHEMA är en av världens största mässor för processindustrin, med fokus på kemi, miljö- och bioteknik samt läkemedel. Mässan hålls i Frankfurt i juni vart tredje år och samlar internationella forskare, ingenjörer och affärsmän för att presentera de senaste innovationerna och teknologierna. Årets evenemang förväntas attrahera över 3 800 utställare och cirka 150 000 deltagare från hela världen.

Tack för att ni följer oss. Tillsammans skapar vi Gasporox och bidrar till en effektivare produktion av läkemedel och livsmedel.

Med vänliga hälsningar
Märta Lewander Xu


Hur fungerar det?

Laserbaserad Teknologi för Oförstörande Förpackningsinspektion
Vår laserbaserade teknologi lyser laserljus genom förpackningen där gasen finns. Genom att använda laser kan vi mäta gasens koncentration eller tryck, exempelvis O2, CO2 eller H2O. Dessa mätningar utförs helt utan kontakt med gasen, vilket innebär att vi erbjuder en oförstörande testmetod. Vår teknologi är stabil över tid och passar utmärkt för industriella tillämpningar. Den är också snabb nog att mäta förpackningar i rörelse, med kapacitet att inspektera upp till 600 vialer per minut. Denna metod säkerställer pålitliga och exakta resultat, vilket gör den idealisk för kvalitetskontroll i läkemedels- och livsmedelsindustrin.