Investerarbrev December – Julhälsning – Rekordorder på VialArchsensorer

Publicerat 2023-12-21

Kära investerare och vänner av Gasporox,

Hoppas detta brev når er i god hälsa och hög julstämning! Jag vill börja med att tacka er för ert intresse, stöd och förtroende i Gasporox. Att lösa våra kunders behov och bygga ett fint bolag med långsiktig tillväxt är den målbild som driver oss framåt, och vi värdesätter er delaktighet i vår resa. Som bolag kunde vi inte få en bättre julklapp än vår största order någonsin. Vår kinesiska partner MaxCann lade förra veckan en order på över 9 miljoner kronor för produkten VialArch. Denna produkt som lanserades för två år sedan har nått stora framgångar.
Det gångna året har varit en spännande tid för oss. Vi har arbetat hårt för att förverkliga vår vision och skapa värde för våra kunder med våra innovativa produkter. Genom dedikerat arbete har vi kunnat förverkliga viktiga projekt och initiativ som stärker vår position på marknaden. Vi har utvecklat nya produkter, särskilt nya sensormodulen AutoMAP och ser fram emot att ta dessa vidare mot marknaden med olika pilotkunder under 2024.
Framtiden ser ljus ut och vi ser fram emot det kommande året med optimism och entusiasm. Vi har identifierat spännande tillväxtmöjligheter och innovativa projekt som kommer att gynna både våra kunder och företaget vidare.
På denna speciella tid av året vill vi önska er och era nära och kära en underbar jul och ett framgångsrikt nytt år. Må era dagar vara fyllda av glädje, värme och kärlek.
Vi ser fram emot att dela fler framgångar med er under det kommande året. Tack för att ni är en viktig del av Gasporox och för att ni tror på vår vision för framtiden.

Varma hälsningar och en glädjefylld jul.
Märta Lewander Xu, VD


VialArch – Revolutionerande Kvalitetskontroll för Läkemedelsförpackningar
Gasporox VialArch, lanserad i november 2021, är en sensormodul som förändrar spelplanen för läkemedelsförpackningsindustrin. Den möjliggör snabb och exakt mätning av syrgasnivåer och container closure integrity (CCIT) i små läkemedelsförpackningar, kända som vialer.
Det som gör VialArch unik är dess integreringsförmåga på produktionslinjer, vilket möjliggör realtidskvalitetskontroll för varje förpackning. Genom att mäta både CCIT och syrgasnivåer ger VialArch tillverkare möjlighet att identifiera och åtgärda eventuella brister i förpackningens integritet omedelbart.
Efter sin lansering har VialArch snabbt etablerat sig på marknaden och vunnit förtroendet hos flera kunder inom läkemedelsindustrin. Dess pålitliga prestanda och förmåga att uppfylla branschens höga standarder har gjort den till en oumbärlig resurs för företag som strävar efter att säkerställa högsta möjliga produktkvalitet.
Gasporox fortsätter att vara en ledande aktör inom avancerad kvalitetskontroll och säkerhet för läkemedelsförpackningar med hjälp av laserteknologi. Med VialArch har vi inte bara introducerat en produkt av högsta kvalitet utan även förändrat spelreglerna genom att erbjuda en automatiserad och effektiv metod för att säkerställa att varje läkemedelsförpackning lever upp till branschens högsta standarder.