Investerarbrev April – Årsredovisning 2023 publicerad

Publicerat 2024-04-03

Kära investerare och vänner av Gasporox,

Med våren på intågande känner vi naturens kraft och livets ständiga framåtskridande. Det är en påminnelse om hur viktigt det är att ge tid, näring och dedikation åt det vi tror på – precis som vi gör här på Gasporox. Vi växer och blir starkare för varje år som går, precis som de gröna skotten som sträcker sig mot solen.

Årsredovisningen för 2023 har nyligen blivit publicerad och jag är glad att kunna meddela att det var ett framgångsrikt år för oss. Vår försäljning ökade med en imponerande 47%, samtidigt som vi redovisade positiv EBITDA. Detta är ett klart bevis på vår dedikation och att vår strategi ger resultat. Gasporox fortsätter att växa och blomstra, och jag är otroligt stolt över det vi har uppnått tillsammans.

Vi ser fram emot vår årsstämma den 23 april där vi får möjlighet att träffa er, våra aktieägare, och dela med oss av de senaste nyheterna från bolaget samt demonstrera våra produkter.

Under våren kommer vi även att delta i flera mässor, inklusive Interphex i New York i april och ACHEMA i juni. Dessa evenemang ger oss en unik möjlighet att visa upp våra senaste innovationer och knyta värdefulla kontakter inom branschen.

Inför 2024 fortsätter vi att utvecklas med flera spännande projekt på gång. Bland annat utvecklar vi våra produkter för att möta den ökande efterfrågan på mätning av vattenånga och tryck.

Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Tillsammans fortsätter vi att driva Gasporox mot nya höjder av
framgång.

Med vänliga hälsningar,
Märta Lewander Xu


Årsredovisningen 2023 publicerad
Gasporox publicerade igår sin årsredovisning för 2023. Årsredovisningen ger en överblick över bolagets prestationer och framsteg under det gångna året. Den inkluderar detaljerad information om företagets finansiella resultat, såsom en imponerande ökning av försäljningen med 47% samt positiv EBITDA. Dessutom ger årsredovisningen insikt i Gasporox strategi, produktportfölj och framtidsutsikter. För en mer ingående genomgång av Gasporox som bolag och planer för framtiden, kan årsredovisningen läsas i sin helhet här: Länk till årsredovisningen för 2023.


Presentation och analytikerintervju med Gasporox VD vid Redeyes event Profitable Growth Microcap Companies 27 mars 2024
Gasporox VD, Märta Lewander Xu, deltog den 27 mars vid Redeyes event Profitable Growth Microcap Companies i Stockholm. Vid eventet presenterade VD Märta Lewander Xu det senaste från bolaget efterföljt av en intervju av Rasmus Jacobsson, Equity Analyst vid Redeye.

Redeye hade bjudit in flera intressanta företag till sitt årliga event Profitable Microcap Growth Event den 27 mars 2024, vilka alla uppvisar god tillväxt och hälsosam lönsamhet i syfte till att presentera nya investeringsmöjligheter för investerare. Det är första gången Gasporox deltar i detta event.

Länk till presentationen och intervjun.